Returning to this web site?

Login here using your username and password
(Cookies must be enabled in your browser)Help with Cookies must be enabled in your browser

Is this your first time here?

Az állami és az önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról szóló 2013. évi L. törvény által előírt kötelező képzés

INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI TUDATOSSÁGFOKOZÓ TRÉNING ÁLLAMI ÉS KÖZIGAZGATÁSI SZERVEK FELHASZNÁLÓI RÉSZÉRE

A tréning e-learning alapú, ezért levesszük a válláról:

  • a tananyag összeállításával,
  • a képzés megszervezésével és
  • a helyiség és a szükséges infrastruktúra biztosításával
  • kapcsolatos feladatokat.

Ezenkívül a következő költségeket is megspórolja:

  • Az oktató napidíja,
  • a munkatársak kieső munkaidejének költségei,
  • és a szervezéssel kapcsolatos költségek.

Most az első 10 megrendelő szervezet részére 2000 Ft + Áfa/fő áron 1 hónapig biztosítjuk a tréning elérhetőségét.

Még 7 szervezet rendelhet...

Bővebben

Jogszabályi előírás: Az állami és az önkormányzati szervek elektronikus információbiztonságáról szóló 2013. évi L. törvény 11. § (1) bekezdésének g) pontja értelmében a szervezet vezetőjének gondoskodnia kell az elektronikus információs rendszerek védelmi feladatainak és felelősségi köreinek oktatásáról, saját maga és a szervezet munkatársai információbiztonsági ismereteinek szinten tartásáról.

A követelménynek a technológiai végrehajtási rendelet alapján (77/2013. NFM rendelet) - mivel már az I. biztonsági szinttől kezdve ez kötelező - legkésőbb 2014. július 1-jéig kell eleget tenniük a szervezeteknek.

Az információbiztonsági tudatosságfokozó tréning kifejezetten az állami és önkormányzati szervek munkatársai számára készült. A tananyag készítőink évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek mind az információbiztonság, mind a közigazgatás területén.

A tréninget a szerződéskötéstől számított 1 hónapon keresztül elérhetővé tesszük a szervezete valamennyi munkatársa részére, így nagy rugalmasságot biztosítunk a tananyag elsajátításához. A tréning vizsgával zárul, melynek sikeres teljesítése esetén elektronikus oklevelet kapnak a munkatársak, melyet kinyomtatva és a személyi anyagukhoz lefűzve a Nemzeti Elektronikus Információbiztonsági Hatóság helyszíni ellenőrzése során igazolható, hogy a szervezet és annak vezetője gondoskodott a jogszabály által előírt felhasználói biztonságtudatosság fokozásáról és szinten tartásáról.